Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kaikki alkoi Goalta Intiasta. Ensimmäisellä kerralla veimme mitä matkalaukkuihin mahtui Äiti Teresan Hoitokotiin. Sitten Childgen Walkin Tall -organisaation oppilaille,kunnes löytyi Moving School-organisaatio ja myöhemmin itsenäinen pikku koulu, Shishu Bhavan.


Tytti ja Esa halusivat viettää talvet Goalla ja alkoivat etsiä kummeja, jotta voitaisiin perustaa uusia kouluja ja Lopuksi syntyikin kolme uutta koulua kalastajien lapsille Gujaratiin ja kummit alkoivat ylläptää myös Shishu Bhavania Goalla.

Aloimme kerätä vaatteita koululaisillemme ja saimme samalla  myös talvikamppeita, joille oli keksittävä kohde:
Tuttujen kautta löysimme kohteita Virosta, joihin veimme pakettiautollisia  usean vuoden ajan, kunnes suunta kääntyi  Latviaan.

Janakkalasta löysimme Suomen Idäntyön ja Upen, joka toimittaa rekoittain ruoka-apua köyhille Romaniaan ja Moldovaan. Saimme osan keräysvaatteista ruokakuljetusten mukaan. Kuljetusmatkat lyhenivät huomattavasti.

 

Meiltä on kysytty silloin tällöin, kuulummeko johonkin yhdistykseen.Olemme Pelastakaa Lapset ry:n hallituksen jäseniä ja projektit ovat osa sen toimintaa, mutta käytännössä me kaksi pyöritämme projekteja ja osittain on Esakin mukana.  Kahdestaan on mukavampa ja tehokkaampaakin. Ei tarvitse pitää kokouksia, ei sovittaa yhteen monia mielipiteitä ja aikatauluja, vaan teemme asiat kahdestaan niin kuin parhaaksi näemme.

Olemmehan parhaat ystävät ja viettäisimme joka tapauksessa aikaa yhdessä.Samalla voi puuhastella vaikka tätä !

 

 

©2019 Lastenvaateapu - suntuubi.com